Kozan Yangın Hayvanlar / Derman Belediyeciliği, Kozan'da mağdurların yanında ... / 215.003.790 views1 year ago talking tom.

Kozan Yangın Hayvanlar / Derman Belediyeciliği, Kozan'da mağdurların yanında ... / 215.003.790 views1 year ago talking tom.. 26 ağustos 2020 çarşamba 11:27. Kozan'a bağlı kuyubeli mahallesi'nde çıkan yangın, dünden beri hız kesmeden devam ediyor. Kozan'ın türkeli mahallesinde ahır ve samanlıkta çıkan yangında 2 büyükbaş hayvan telef oldu. 4 iş yerinin küle döndüğü yangın 3 saat sonra kontrol altına alındı. Adana'nın kozan ilçesinde 23 ağustos'ta çıkan orman yangını rüzgar nedeniyle hızla yayılınca yakındaki köyler de tahliye edilmişti.

Adana'nın kozan ilçesinde çıkan yangında telef olan hayvanlar, kozan belediyesi şantiye ekipleri tarafından açılan çukurlara. Olay sonrası 20 küçükbaş hayvan kurtulurken 100 küçükbaş hayvan ise yanarak telef oldu. Mehmet karacan da yangın nedeniyle evinden ayrıldı. Yangın, biz ayrılmadan köyün içine kadar inmişti. 4 iş yerinin küle döndüğü yangın 3 saat sonra kontrol altına alındı.

T.C. Adana Büyükşehir Belediyesi | Adana Büyükşehir Belediyesi
T.C. Adana Büyükşehir Belediyesi | Adana Büyükşehir Belediyesi from www.adana.bel.tr
Adana'nın kozan ilçesinde çıkan yangında telef olan hayvanlar, kozan belediyesi şantiye ekipleri tarafından açılan çukurlara kepçe yardımı ile gömülüyor. Adana kozan'da öğlen saatlerinde çıkan orman yangını, kısa sürede büyüyerek yerleşim birimlerine havadan ve karadan müdahale edilen yangın, yerleşim birimlerini de tehdit edince jandarma. Yangın, kozan'ın merkez mahallesi türkeli'de meydana geldi. Video | kaliforniya'daki angeles ulusal parkı'nda yangın söndürme çalışmaları sürüyor. Adana'nın kozan ilçesinde çıkan yangında telef olan hayvanlar, kozan belediyesi şantiye ekipleri görev yapan adana i̇l jandarma komutanlığı'na bağlı kozan i̇lçe jandarma ekiplerine teşekkür ettiler. Adana'nın kozan ilçesinde çıkan yangında telef olan hayvanlar, kozan belediyesi şantiye ekipleri tarafından açılan çukurlara kepçe yardımı ile gömülüyor. Adana'nın kozan ilçesinde 23 ağustos'ta çıkan orman yangını rüzgar nedeniyle hızla yayılınca yakındaki köyler de tahliye edilmişti. Adana'nın kozan ilçesinde çıkan yangında telef olan hayvanlar, kozan belediyesi şantiye ekipleri tarafından açılan çukurlara kepçe yardımı ile gömülüyor.

Kışlayı içinde yangın çıkaran şüpheli yakalandı:

Dün öğle saatlerinde kozan'ın kuyubeyli mahallesi'ndeki ormanlık alanda başlayan yangın kontrol altına evler tahliye edilirken, yangında çok sayıda ev yandı ve çiftliklerdeki hayvanlar telef oldu. Adana'nın kozan ilçesinde çıkan yangında telef olan hayvanlar, kozan belediyesi şantiye ekipleri tarafından açılan çukurlara kepçe yardımı ile gömülüyor. Dağlık alandaki yangına müdahale edilemeyince ahırdaki 120 küçükbaş hayvandan 100'ü telef oldu. .kozan ilçesinde gerçekleşen orman yangınında, 20 ev zarar gördü, yanan bazı ahırlarda küçük ve büyükbaş hayvanlar öldü. Adana'nın kozan ilçesinde çıkan yangında telef olan hayvanlar, kozan belediyesi şantiye ekipleri tarafından açılan çukurlara kepçe yardımı ile gömülüyor. Adana'nın kozan ilçesinde çıkan yangında telef olan hayvanlar, kozan belediyesi şantiye ekipleri görev yapan adana i̇l jandarma komutanlığı'na bağlı kozan i̇lçe jandarma ekiplerine teşekkür ettiler. Adana'nın kozan ilçesinde meydana gelen yangında eyüp küpkaraoğlu'na ait büyükbaş hayvan çiftliğinde çıkan yangında toplam uzun uğraşlar sonucu yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Adana'nın kozan ilçesinde çıkan yangında telef olan hayvanlar, kozan belediyesi şantiye ekipleri tarafından açılan çukurlara kepçe. Biz de ilçe merkezine gittik. Adana'nın kozan ilçesinde çıkan yangında telef olan hayvanlar, kozan belediyesi şantiye ekipleri görev yapan adana i̇l jandarma komutanlığı'na bağlı kozan i̇lçe jandarma ekiplerine teşekkür ettiler. Kışlayı içinde yangın çıkaran şüpheli yakalandı: Video | kaliforniya'daki angeles ulusal parkı'nda yangın söndürme çalışmaları sürüyor. Kozan belediye başkanı vatandaşlar ile birlikte.

Jandarma, bölgede boşaltılan evlerin yağmalanmasına karşı güvenlik önlemleri aldı adana'nın kozan ilçesinde çıkan yangında telef olan hayvanlar, kozan belediyesi şantiye ekipleri tarafından açılan. Adana'nın kozan ilçesinde meydana gelen yangında eyüp küpkaraoğlu'na ait büyükbaş hayvan çiftliğinde çıkan yangında toplam uzun uğraşlar sonucu yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Kozan belediye başkanı vatandaşlar ile birlikte. Kozan'a bağlı henüzçakırı mahallesinde çıkan yangında yüz küçükbaş hayvan telef oldu. 4 iş yerinin küle döndüğü yangın 3 saat sonra kontrol altına alındı.

Adana Kozan karayolunda otomobiller sürüye çarptı: 23 keçi ...
Adana Kozan karayolunda otomobiller sürüye çarptı: 23 keçi ... from i.tv100.com
Dün öğle saatlerinde kozan'ın kuyubeyli mahallesi'ndeki ormanlık alanda başlayan yangın kontrol altına evler tahliye edilirken, yangında çok sayıda ev yandı ve çiftliklerdeki hayvanlar telef oldu. Adana'nın kozan ilçesinde çıkan yangında telef olan hayvanlar, kozan belediyesi şantiye ekipleri tarafından açılan çukurlara kepçe yardımı ile gömülüyor. Rüzgarın da etkisiyle yangın kısa sürede geniş alana yayıldı. Yangın, kozan'ın merkez mahallesi türkeli'de meydana geldi. Kışlayı içinde yangın çıkaran şüpheli yakalandı: Kozan belediye başkanı vatandaşlar ile birlikte. Kozan'a bağlı kuyubeli mahallesi'nde çıkan yangın, dünden beri hız kesmeden devam ediyor. Ahırda yangın 100 küçük baş hayvan telef oldu.

Adana'nın kozan ilçesinde çıkan yangında telef olan hayvanlar, kozan belediyesi şantiye ekipleri tarafından açılan çukurlara kepçe.

Haber verilen jandarma ekipleri bölgede inceleme yaptı. Kozan'a bağlı kuyubeli mahallesi'nde çıkan yangın, dünden beri hız kesmeden devam ediyor. 13 gün önce de denemiş. Adana'nın kozan ilçesinde çıkan yangında telef olan hayvanlar, kozan belediyesi şantiye ekipleri tarafından açılan çukurlara. Olay sonrası 20 küçükbaş hayvan kurtulurken 100 küçükbaş hayvan ise yanarak telef oldu. Kozan'a bağlı henüzçakırı mahallesinde çıkan yangında yüz küçükbaş hayvan telef oldu. Adana'nın kozan ilçesinde çıkan yangında telef olan hayvanlar, kozan belediyesi şantiye ekipleri tarafından. Adana'nın kozan ilçesinde çıkan yangında telef olan hayvanlar, kozan belediyesi şantiye ekipleri tarafından açılan çukurlara kepçe. Adana'nın kozan ilçesinde 23 ağustos'ta çıkan orman yangını rüzgar nedeniyle hızla yayılınca yakındaki köyler de tahliye edilmişti. Mehmet karacan da yangın nedeniyle evinden ayrıldı. 4 iş yerinin küle döndüğü yangın 3 saat sonra kontrol altına alındı. Adana'nın kozan ilçesinde meydana gelen yangında eyüp küpkaraoğlu'na ait büyükbaş hayvan çiftliğinde çıkan yangında toplam uzun uğraşlar sonucu yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Adana'nın kozan ilçesinde çıkan yangında telef olan hayvanlar, kozan belediyesi şantiye ekipleri tarafından açılan çukurlara kepçe yardımı ile gömülüyor.

Kozan'a bağlı henüzçakırı mahallesinde çıkan yangında yüz küçükbaş hayvan telef oldu. Yangın, biz ayrılmadan köyün içine kadar inmişti. Haber verilen jandarma ekipleri bölgede inceleme yaptı. Kozan'ın türkeli mahallesinde ahır ve samanlıkta çıkan yangında 2 büyükbaş hayvan telef oldu. Ahırda yangın 100 küçük baş hayvan telef oldu.

Kozanda Çalılık Alanda Yangın - Kozan Son Dakika Haberleri
Kozanda Çalılık Alanda Yangın - Kozan Son Dakika Haberleri from kozanmedya.com
Jandarma, bölgede boşaltılan evlerin yağmalanmasına karşı güvenlik önlemleri aldı adana'nın kozan ilçesinde çıkan yangında telef olan hayvanlar, kozan belediyesi şantiye ekipleri tarafından açılan. 4 iş yerinin küle döndüğü yangın 3 saat sonra kontrol altına alındı. Dağlık alandaki yangına müdahale edilemeyince ahırdaki 120 küçükbaş hayvandan 100'ü telef oldu. .kozan ilçesinde gerçekleşen orman yangınında, 20 ev zarar gördü, yanan bazı ahırlarda küçük ve büyükbaş hayvanlar öldü. Kozan belediye başkanı vatandaşlar ile birlikte. 26 ağustos 2020 çarşamba 11:27. Adana'nın kozan ilçesinde çıkan yangında telef olan hayvanlar, kozan belediyesi şantiye ekipleri tarafından açılan çukurlara kepçe yardımı ile gömülüyor. Adana'nın kozan ilçesinde devam eden orman yangınına ekiplerin havadan müdahalesi tekrar başladı.

Haber verilen jandarma ekipleri bölgede inceleme yaptı.

Kozan'a bağlı henüzçakırı mahallesinde çıkan yangında yüz küçükbaş hayvan telef oldu. 4 iş yerinin küle döndüğü yangın 3 saat sonra kontrol altına alındı. Dağlık alandaki yangına müdahale edilemeyince ahırdaki 120 küçükbaş hayvandan 100'ü telef oldu. Kozan'ın kuyubeli köyündeki ormanlık alanda 23 ağustos günü saat 12.50'de 3 farklı noktada henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Adana'nın kozan ilçesinde meydana gelen yangında eyüp küpkaraoğlu'na ait büyükbaş hayvan çiftliğinde çıkan yangında toplam uzun uğraşlar sonucu yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Kozan belediye başkanı vatandaşlar ile birlikte. Olay sonrası 20 küçükbaş hayvan kurtulurken 100 küçükbaş hayvan ise yanarak telef oldu. 13 gün önce de denemiş. Ekiplerin müdahalesinin sürdüğü yangın, kuyubeli ve civar mahallelerdeki evlere sıçradı. 26 ağustos 2020 çarşamba 11:27. Mehmet karacan da yangın nedeniyle evinden ayrıldı. Kozan belediye başkanı vatandaşlar ile birlikte. Jandarma, bölgede boşaltılan evlerin yağmalanmasına karşı güvenlik önlemleri aldı adana'nın kozan ilçesinde çıkan yangında telef olan hayvanlar, kozan belediyesi şantiye ekipleri tarafından açılan.

Adana'nın kozan ilçesinde çıkan yangında telef olan hayvanlar, kozan belediyesi şantiye ekipleri görev yapan adana i̇l jandarma komutanlığı'na bağlı kozan i̇lçe jandarma ekiplerine teşekkür ettiler kozan yangın. Adana'nın kozan ilçesinde çıkan yangında telef olan hayvanlar, kozan belediyesi şantiye ekipleri.
Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama